Bilanţ de guvernare UDMR. Kelemen Hunor: "În aprilie am anunţat pachetul de măsuri în valoare de 17,3 miliarde de lei"

Bilanţul guvernării din perspectiva UDMR.

253 afișări
Imaginea articolului Bilanţ de guvernare UDMR. Kelemen Hunor: "În aprilie am anunţat pachetul de măsuri în valoare de 17,3 miliarde de lei"

Sursa Foto - Kelemen Hunor

"În aprilie am anunţat pachetul de măsuri ”Sprijin pentru România” în valoare de 17,3 miliarde de lei, iar săptămâna aceasta am anunţat un nou pachet de 1,1 miliarde de euro. În tot acest timp, avem la dispoziţie 65,5 miliarde de lei pentru construcţia, respectiv modernizarea reţelelor de apă, canalizare şi gaze naturale.

În ediţia a 40-a a emisiunii informative ”Pe scurt din Bucureşti” fac un simplu bilanţ despre măsurile economice luate de coaliţia PSD-PNL-UDMR aflată la guvernare de aproape şase luni. Vorbesc despre criza economică generată de războiul din vecinătatea noastră, respectiv despre pachetul de măsuri care a fost aprobat în sprijinul locurilor de muncă, a cetăţenilor şi a oamenilor aflaţi în nevoie ", a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, pe pagina sa de Facebook. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici