BIO: Adrian Rădulescu, preşedinte al LAPAR şi acţionar la o firmă care are în arendă 1.600 hectare

Adrian Rădulescu, propus de premierul desemnat Lucian Croitoru pentru portofoliul Agriculturii, este preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli, din anul 2001, şi fost director de cabinet al ministrului Agriculturii în perioada în care instituţia a fost condusă de către Dacian Cioloş.

424 afișări

Rădulescu s-a născut pe 30 martie 1955, în comuna Mălăieşti, judeţul Prahova.

El a absolvit în 1983 cursurile Facultăţii de Horticultură - IANB Bucureşti şi are un doctorat în ştiinţe agricole, obţinut în 1998.

Rădulescu este acţionar la firmele Vitis Prod (50% din titluri), Domeniile Dealu Mare (50%), Cooperativa Muntenia (0,5%), Coopconsult (25%), Abator Muntean (5%), Agricomprod Mogoşoaia (creşterea porcilor, depozitări cereale şi preparare furaje concentrate - 35,67%) şi Agricom Impex Mogoşoaia (50%).

Agricom Impex, societate la care Rădulescu este administrator, are în arendă un teren de 1.600 hectare.

Adrian Rădulescu a fost director de cabinet al ministrului Dacian Cioloş în perioada noiembrie 2007 - decembrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici