Biroul Electoral - Nu toţi locuitorii sectorului 1 votează duminică, doar cei arondaţi Colegiului 1

Biroul Electoral de Circumscripţie precizează că doar un sfert din alegătorii sectorului 1 votează duminică, la alegerile din Colegiul 1 din Capitală, recomandând cetăţenilor care vor să meargă la vot să se informeze telefonic sau de pe site-ul AEP dacă au arondat domiciliul acestui colegiu.

47 afișări
Imaginea articolului Biroul Electoral - Nu toţi locuitorii sectorului 1 votează duminică, doar cei arondaţi Colegiului 1

Biroul Electoral - Nu toţi locuitorii sectorului 1 votează duminică, doar cei arondaţi Colegiului 1 (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Cetăţenii Sectorului 1 care nu ştiu dacă pot vota la alegerile parţiale de duminică pot suna la telefonul 021.3122300 sau pot accesa paginile de internet ale AEP sau Prefecturii Capitalei pentru a verifica dacă locuiesc pe raza Colegiului uninominal 1, respectiv dacă pot vota.

"Nu toţi cetăţenii din sectorul 1 pot vota duminică, ci doar cei care au arondat domiciliul în Colegiul uninominal 1 pentru Camera Deputaţilor. În rugăm pe cei care vor să verifice dacă locuiesc în colegiul uninominal 1 să apeleze numărul nostru de telefon - 021.3122300 sau să acceseze pagina de internet a Autorităţii Electorale Permanente - www.roaep.ro sau pe cea a Prefecturii Bucureşti - www.prefecturabucuresti.ro, care găzduieşte şi pagina Biroului Electoral Municipal", a precizat purtătorul de cuvânt al BEM, Iulian Ivan.

El a menţionat că doar aproximativ un sfert dintre locuitorii sectorului 1 al Capitalei pot vota duminică la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor.

Precizarea este făcută după ce televiziunile au difuzat imagini în care mai multe persoane au reclamat că nu ştiu unde să voteze şi nu se regăsesc pe liste.

Honorius Prigoană (PDL) şi Radu Stroe (PBL) îşi dispută, duminică, postul de deputat în Colegiul 1 al Capitalei, rămas vacant după ce liberalul Bogdan Olteanu a devenit viceguvernator al BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici