Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nu s-a întrunit nici miercuri, tot din lipsă de cvorum

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nu a putut să se întrunească, miercuri, pentru a doua oară în această săptămână, din lipsă de cvorum, după ce marţi la şedinţă s-au prezentat doar doi membri ai conducerii Camerei, preşedintele Bogdan Olteanu şi vicepreşedintele Lucian Bolcaş, (PRM).

20 afișări
Imaginea articolului Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nu s-a întrunit nici miercuri, tot din lipsă de cvorum

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nu s-a întrunit nici miercuri, tot din lipsă de cvorum

La şedinţa de miercuri au fost prezenţi doar patru membri ai conducerii Camerei Deputaţilor, respectiv Gheorghe Albu şi Valeriu Tabără (PDL), Lucian Bolcaş (PRM) şi Bogdan Olteanu (PNL) cvorumul necesar pentru şedinţă fiind de 7 membri.

Secretarul Camerei Deputaţilor Valeriu Tabără a declarat că rămâne ca în perioada următoare membrii Biroului permanent să încerce să se întrunească pentru a lua în discuţie, în special Ordonanţa de urgenţă privind salarizarea din învăţământ.

Tabără a explicat că şedinţa Biroului Permanent nu s-a putut ţine deoarece convocarea Biroului s-a făcut şi marţi şi miercuri, într-un termen scurt.

"Pentru unii, campania electorală a fost mai importantă, dar nici nu poţi convoca Biroul Permanent într-un aşa de scurt timp, de ieri după-amiază până acum. Nici mijloacele de transport nu au fost la dispoziţie", a adăugat Tabără.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nu s-a mai întrunit, marţi, din lipsă de cvorum, la şedinţă fiind prezenţi doar doi membri, a declarat preşedintele Camerei, Bogdan Olteanu.

Olteanu a precizat că la şedinţa Biroului Permanent al Camerei, convocat la solicitarea PDL şi PRM, a fost prezent doar el şi vicepreşedintele Camerei, Lucian Bolcaş, din partea PRM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici