Bistriţa: Afişe cu gropari în tricouri cu sigla PNL. Liberalii acuză PSD

Două plase cu afişe în care apar gropari cu tricouri galbene cu sigla PNL care sapă un mormânt, având pe cruce sigla partidului, au fost adunate din Bistriţa de către liberali, care îi suspectează pe cei de la PSD că au pus aceste afişe în diverse locuri din oraş.

163 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Afişe cu gropari în tricouri cu sigla PNL. Liberalii acuză PSD

Bistriţa: Afişe cu gropari în tricouri cu sigla PNL. Liberalii acuză PSD (Imagine: Eugen Gheorghe/Mediafax Foto)

Preşedintele interimar al PNL Bistriţa, senatorul Dorin Dobra, a spus că îi bănuieşte pe foştii parteneri de la PSD că au "murdărit oraşul în mod ilegal" punând afişe pe care apar doi gropari îmbrăcaţi în tricouri galbene cu sigla PNL care sapă un mormânt, având pe cruce, din nou, sigla PNL şi pe care scrie "EuroCampionii", sloganul folosit de liberali în alegerile europarlamentare.

"Pentru că am încercat să fim europeni în campanie, nu încetăm să fim europeni nici după ce s-a încheiat. Alături de colegii mei, fac un gest european de curăţire a Bistriţei, fiindcă unii şi-au uitat mizeriile prin oraş sau, mai mult, au murdărit oraşul în mod ilegal noaptea trecută. Am să fac minimul gest şi le duc înapoi la sursă gunoaiele pe care le-au provocat", a spus senatorul Dobra, ducând două plase cu astfel de afişe în faţa sediului PSD din Bistriţa.

Liderul municipal al PNL a adăugat că gestul PSD nu va rămâne fără repercusiuni, întrucât "nu e nimic european în el".

"Acest comportament ne dezonorează pe noi, ca parteneri ai PSD în Primăria Bistriţa, şi voi convoca o şedinţă să ne reevaluăm poziţia referitoare la nişte parteneri care altfel plâng că ne vor şi în acelaşi timp fac astfel de gesturi. Tind să cred că acesta e adevăratul lor scop. Le transmit că au îndepărtat posibilitatea la care ei visează şi aş dori nişte răspunsuri oficiale de la cei care au răspuns de campania PSD în legătură cu aceste gesturi. Noaptea trecută, cu totul în afara legii, au fost puse aceste afişe pe teritoriul întregului oraş", a spus Dobra.

El a răsturnat în faţa sediului PSD de pe strada Gheorghe Şincai cele două plase cu astfel afişe rupte de liberali din diverse locuri din oraş.

Contactat în legătură cu acest subiect, liderul PSD Bistriţa, Alexandru Bria, a spus că nu ştie nimic despre afişele respective.

"Eram în sediu când au venit, am văzut că le-au lăsat şi au plecat. Nu au stat de vorbă cu noi. Am văzut afişele respective, însă vă pot spune că nu au fost lipite de PSD. Nu a existat o decizie a organizaţiei municipale în sensul acesta. Dacă le-au lipit colegi ai noştri fără să ne spună, asta nu ştiu. Voi încerca să aflu. Nu depunem nicio plângere la BEJ", a declarat Alexandru Bria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici