Blaga: Am avut o discuţie înaintea Colegiului cu Udrea. Vom merge mai departe împreună împotriva USL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că a avut o discuţie cu Elena Udrea înaintea Colegiului Director şi au ajuns la concluzia că vor merge mai departe împreună împotriva USL, arătând că se bucură că Udrea şi-a dat şi ea seama că dacă ar continua disputa ar face jocurile USL.

190 afișări
Imaginea articolului Blaga: Am avut o discuţie înaintea Colegiului cu Udrea. Vom merge mai departe împreună împotriva USL

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Blaga a precizat, după şedinţa Colegiului Director, că Elena Udrea a venit dimineaţă la partid şi el a invitat-o la Colegiul Director, după cum ar fi invitat-o şi pe Monica Macovei dacă aceasta era în ţară.

"Am avut o discuţie înaintea Colegiului cu doamna Udrea, eram convins că şi domnia sa ţine la PDL, vom merge mai departe împreună împotriva USL", a spus Blaga.

El a adăugat că se bucură că Elena Udrea şi-a dat şi ea seama că practic s-ar face jocurile USL dacă ar continua disputa între Udrea şi Blaga.

Blaga a mai spus că de fapt nu au fost tabere în PDL, ci au fost "mici înţepături, dar lucrurile au fost închise".

Vasile Blaga a precizat că Elena Udrea a spus că nu va candida pentru o funcţie în BPN, dar că cine doreşte poate candida.

"Domnia sa (Elena Udrea - n.r.) a spus că nu va candida pentru o funcţie BPN, am înţeles-o şi eu am făcut la fel acum doi ani de zile, dar cine doreşte poate să candideze, e valabil şi pentru doamna Monica Macovei, e valabil pentru toată lumea", a precizat Blaga, întrebat dacă la discuţii a fost abordată şi problema prezenţei în BPN a susţinătorilor Elenei Udrea.

Liderul PDL a mai spus că Emil Boc va face parte din BPN în calitate de fost preşedinte al partidului şi că a vorbit chiar şi miercuri cu acesta.

"Domnul Boc este un om care ţine foarte mult la acest partid. Nici nu ar avea cum să procedeze altfel, a fost preşedinte, ţine la partid. Şi ţin şi eu la Emil Boc, indiferent de ce discuţii am avut pe parcurs. Nici în familie nu eşti de aceeaşi parte a baricadei mereu", a mai spus Blaga.

Întrebat dacă va face demersuri pentru recâştigarea încrederii lui Traian Băsescu, Blaga a răspuns: "Eu nu am nicio problemă cu domnul Traian Băsescu. Dânsul şi-a spus punctul de vedere, noi ne-am spus punctul de vedere, Convenţia a votat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici