Blaga: Am căzut de acord de la început cu PSD ca Justiţia să aibă secretari de stat apolitici

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că democrat-liberalii s-au înţeles de la început cu PSD să numească la Justiţie ministrul şi secretarii de stat apolitici, PSD şi PDL având un protocol semnat de liderii celor două partide.

11 afișări
Imaginea articolului Blaga: Am căzut de acord de la început cu PSD ca Justiţia să aibă secretari de stat apolitici

Blaga: Am căzut de acord de la început cu PSD ca Justiţia să aibă secretari de stat apolitici (Imagine: Mediafax Foto)

"Am căzut de acord ca Justiţia să beneficieze de ministru şi secretari de stat apolitici", a declarat Vasile Blaga despre declaraţia lui Mircea Geoană, care a anunţat după şedinţa coaliţiei de joi că aşteaptă de la premierul Emil Boc nominalizarea rapidă a unor secretari de stat propuşi de PSD, dar neinstalaţi încă în funcţii.

"Nu am ce să comentez mai mult, există un protocol între cele două partide", a completat el.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, după şedinţa conducerii coaliţiei PDL-PSD, că aşteaptă de la premierul Emil Boc nominalizarea rapidă a unor secretari de stat propuşi de PSD, dar neinstalaţi încă în funcţii.

Citeşte şi:

Geoană, nemulţumit că propunerile PSD pentru secretari de stat sunt amânate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici