Blaga: Convenţia să fie cât mai aproape - la finalul lui martie sau începutul lui aprilie

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că organizarea Convenţiei Naţionale a partidului trebuie adusă cât mai aproape, la sfârşitul lunii martie sau începutul lunii aprilie, pentru ca toţi membrii să se ocupe de construcţia partidului.

178 afișări
Imaginea articolului Blaga: Convenţia să fie cât mai aproape - la finalul lui martie sau începutul lui aprilie

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"O să le propun colegilor ca în Colegiul Director care pregăteşte Consiliul Naţional de Coordonare din 23 februarie să încercăm să comprimăm timpul, să aducem Convenţia cât mai aproape, să ne ocupăm cu toţii de construcţia partidului, pentru că, din păcate, unii dintre colegi au alte priorităţi", a precizat Vasile Blaga.

În opinia sa, Convenţia poate avea loc la sfârşitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie.

Blaga a mai spus că a analizat până în prezent aproape un sfert din organizaţiile judeţene şi că s-au luat măsuri organizatorice în majoritatea cazurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici