Blaga, despre afirmaţia lui Nicolăescu privind CSM: PNL nu ştie să lucreze decât cu şantaj

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că nu se miră de afirmaţiile lui Eugen Nicolăescu potrivit cărora procedura în Parlament privindu-l pe Traian Băsescu ar trebui să fie îndeplinită după cea a CSM referitoare la Mona Pivniceru, arătând că PNL nu ştie să lucreze decât cu şantaj.

198 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre afirmaţia lui Nicolăescu privind CSM: PNL nu ştie să lucreze decât cu şantaj

Blaga, despre afirmaţia lui Nicolăescu privind CSM: PNL nu ştie să lucreze decât cu şantaj (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat în legătură cu faptul că Eugen Nicolăescu propune ca procedura din Parlament să fie îndeplinită până când nu se îndeplinită procedura îb cazul Monei Pivniceru, Blaga a spus; "Nu mă miră. Este un punct de vedere pe care îl vedeţi la PNL, în special, la USL în general".

"Ce treabă are suspendarea preşedintelui cu şedinţa CSM? Avem noi vreo implicare, preşedintele României, noi? Nu. Ei aşa ştiu să lucreze, şantajează în speranţa că nu se va întâmpla una fără alta. De ce trebuie şantaj?", a adăugat Blaga.

Liderul PNL Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, că, dacă CSM răspunde la comenzile politice ale lui Traian Băsescu, atunci şi PNL ar trebui să procedeze la fel în Parlament, pentru ca preşedintele suspendat să nu se poată întoarce la Cotroceni decât după ce CSM îşi îndeplineşte obligaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici