Blaga, despre cei plecaţi din PDL: Nimeni nu este de neînlocuit din partid

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la CNC al partidului, că "USL de azi e un colos cu picioarele de lut", iar, referitor la cei care au plecat din PDL, că "nimeni nu este de neînlocuit în partid".

97 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre cei plecaţi din PDL: Nimeni nu este de neînlocuit din partid

Preşedintele PDL Vasile Blaga (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"USL de azi e un colos cu picioarele de lut, minciuna nu ţine de foame, promisiunile din campania electorală nu plătesc facturile", le-a spus Blaga democrat-liberalilor, reuniţi în şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare.

El a criticat USL că nu a propus nicio măsură de creştere economică. Blaga a vorbit şi despre "plecările din PDL", arătând că fiecare "îşi decide soarta".

"Nimeni nu este de neînlocuit în acest partid", a adăugat Vasile Blaga, care a mai spus că mulţi oameni "vin în PDL".

CNC al PDL urmează să adopte diverse regulamente de funcţionare a partidului, să voteze propunerea conducerii partidului de suspendare din PDL pe o perioadă de şase luni a europarlamentarului Cristian Preda şi să aprobe mărirea de la patru la cinci a numărului de prim-vicepreşedinţi.

La reuniunea democrat-liberalilor este prezent noul membru al PDL, fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, care ar urma să ocupe funcţia de prim-vicepreşedinte care va fi înfiinţată de CNC.

Predoiu a refuzat să dea declaraţii presei, spunând va face acest lucru după şedinţa CNC.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici