Blaga: Ghişe este inconfundabil, e liber să facă ce gândeşte, nu-l oprim

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că senatorul PNL Ioan Ghişe, care protestează la Congresul PPE , "este inconfundabil" şi că este liber să facă ce gândeşte, iar PDL nu şi-a propus să-l oprească.

124 afișări
Imaginea articolului Blaga: Ghişe este inconfundabil, e liber să facă ce gândeşte, nu-l oprim

Vasile Blaga (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Ghişe este inconfundabil, este liber să facă ce gândeşte dânsul, nu ne-am propus să-l oprim", a spus Vasile Blaga, întrebat despre protestul lui Ioan Ghise.

El a adăugat că reprezentanţii PDL nu ar fi făcut lucruri de genul acesta şi nici nu o să facă dacă socialiştii români vor fi în stare să organizeze o astfel de reuniune cum este Congresul PPE.

Senatorul PNL Ioan Ghişe a venit, miercuri dimineaţă, la Palatul Parlamentului, unde are loc Congresul PPE, purtând un tricou alb pe care scrie "7.403.836 romanians dismissed Băsescu" şi "The people are sovereign".

El a declarat presei că se va plimba pe holurile Parlamentului pentru ca participanţii la Congresul PPE să poată vedea mesajele inscripţionate pe tricolul său.

"7.403.836 Romanians dismissed Băsescu" (7.403.836 de români l-au demis pe Băsescu, n.r.), este mesajul inscripţionat pe faţa tricoului purtat de Ghişe, iar "The people are sovereign"
(Poporul este suveran, n.r.) este scris pe spatele tricoului acestuia.

După întoarcerea preşedintelui Băsescu la Controceni în urma referendumului de demitere din această vară, Ghişe a protestat, în repetate rânduri, în mod similar, la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici