Blaga: I-am spus lui Diaconescu că cei din PMP îşi vor bate joc de el, ceea ce s-a întâmplat

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că liderii PMP şi-au bătut joc de Cristian Diaconescu în ceea ce priveşte candidatura acestuia la prezidenţiale, lucru asupra căruia l-ar fi avertizat, menţionând că astfel Elena Udrea şi-a văzut visul cu ochii, de a candida pentru Cotroceni.

101 afișări
Imaginea articolului Blaga: I-am spus lui Diaconescu că cei din PMP îşi vor bate joc de el, ceea ce s-a întâmplat

Blaga: I-am spus lui Diaconescu că cei din PMP îşi vor bate joc de el, ceea ce s-a întâmplat (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Blaga a fost întrebat cum vede faptul că Elena Udrea şi-a anunţat intenţia de a candida la prezidenţiale din partea PMP.

”Scandalul îi priveşte, numai domnul Diaconescu credea că va fi candidatul PMP. I-am spus de atunci, puteţi să-l întrebaţi, i-am spus că îşi vor bate joc de el, ceea ce s-a întâmplat. Elena Udrea este candidat, ce şi-a dorit, partid i-a făcut, candidată este, şi-a văzut visul cu ochii”, a afirmat Blaga.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici