Blaga: În fruntea listei noastre nu veţi găsi antieuropeni, cum sunt pe listele PSD şi PNL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că în fruntea listei PDL la europarlamentare nu se găsesc "antieuropeni", cum se află în fruntea listelor PSD şi PNL, acesta făcând referire la declaraţiile liberalei Norica Nicolai şi ale social-democratei Corina Creţu.

315 afișări
Imaginea articolului Blaga: În fruntea listei noastre nu veţi găsi antieuropeni, cum sunt pe listele PSD şi PNL

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Pe listele nostre de candidaţi nu veţi găsi, mai ales în fruntea lor, antieuropeni, cum sunt în fruntea listelor PSD-ului şi PNL-ului. Uitaţi-vă cine le conduc listele, oameni, doamne şi domni, care s-au pronunţat împotriva Europei, atunci când interesele politice ale partidelor lor le-au cerut acest lucru", a spus Vasile Blaga, duminică, la lansarea eurocandidaţilor PDL.

Preşedintele PDL s-a referit la Norica Nicolai şi la Corin Creţu. "Uitaţi-vă cine deschide lista la PNL, doamna Nicolai, numai alaltăieri aţi auzit ce a zis de Uniunea Europeană şi uitaţi-vă cine conduce cealaltă listă, doamna Creţu. «Ce are Europa cu România» spunea în 2012, vă amintiţi?", a spus Blaga.

El a mai spus că PDL are cea mai puternică şi competitivă listă de europarlamentari şi aceştia pot merge cu fruntea sus pentru că "au muncit în Europa mai mult decât toţi ceilalţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici