Blaga, la Liga Aleşilor Locali PNL: Nu vă desemnaţi candidaţii la masa verde

Copreşedintele PNL Vasile Blaga le-a transmis, sâmbătă, aleşilor locali PNL, să nu îşi desemneze candidaţii "la masa verde", afirmând că va propune în Consiliul Naţional al partidului desfiinţarea conducerilor organizaţiilor aflate pe ultimele zece locuri din punct de vedere al performanţei.

276 afișări
Imaginea articolului Blaga, la Liga Aleşilor Locali PNL: Nu vă desemnaţi candidaţii la masa verde

Blaga, la Liga Aleşilor Locali PNL: Nu vă desemnaţi candidaţii la masa verde

"Nu vă desemnaţi candidaţii la masa verde, pentru că nici eu şi nici doamna Gorghiu nu o vom face. (... ) Voi propune în Consiliul Naţional să fie desfiinţate conducerile ultimelor zece organizaţii ca performanţă", a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga, cu prilejul Ligii Aleşilor Locali.

Blaga i-a îndemnat pe liberalii din teritoriu să se implice şi în desemnarea candidaţilor din alte localităţi, nu numai din cele pe care le "păstoresc".

La rândul său, copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis aleşilor locali PNL, referitor la desemnarea candidaturilor pentru locale, că au libertatea de a-şi desemna candidaţii, însă, dacă vor reprimi "fii risipitori" sau politcieni veniţi de la alte partide "pentru a lua lumină liberală înaintea sfintelor alegeri", vor avea responsabilitatea rezutatelor.

"Vreau să vă mai spun ceva despre reprimirea fiilor risipitori şi despre candidatura celor care vin de la alte partide pentru a lua lumină liberală înaintea sfintelor alegeri (...). Fiecare organizaţie judeţeană are libertatea de a decide, dar va avea responsabilitatea rezultatelor", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PNL.

Gorghiu le-a spus liberalilor că trebuie să decidă în cunoştinţă de cauză, ştiind pe cine se vor putea baza pentru câştigarea alegerilor locale, subliniind că partidul nu va ierta contraperformanţa.

"Veţi decide în cunoştinţă de cauză ştiind pe cine vă puteţi baza. Dar nu vom ierta contraperformanţa. Aceasta nu are ce căuta în PNL", a mai spus Alina Gorghiu.

Ea a ţinut să le mulţumească liberalilor care nu au dezertat din partid, în baza Ordonaţei 55, chiar dacă au căpătat astfel "vânătăi, o mână ruptă la bugetul local", afirmând că îi vor putea înlocui pe cei care au plecat cu "oameni tineri, dornici să facă performanţă".

"Vă mulţumesc că aţi rămas alături de PNL atunci când alţii au crezut că fericirea este la PSD. Aţi rezistat şi la presiuni şi la abuzuri şi la discriminări bugetare şi aţi câştigat încă o dată respectul PNL. Şi dumneavoastră aţi avut vânătăi, o mână ruptă la bugetul local. Dar sunteţi aici. Îi putem înlocui pe cei care au plecat cu oameni tineri, dornici să facă performanţă. Chiar dacă nu vom câştiga imediat, vom creşte sănătos şi la următoarele alegeri îi vom înlocui pe primarii PSD care cred că sunt de neînlocuit", a menţionat copreşedintele PNL.

Gorghiu le-a mai spus aleşilor locali reuniţi la Poiana Braşov că, deşi sondajele arată că PNL ar fi votat de 40% din electorat, "nu sondajele câştigă încrederea electoratului".

"PNL este partidul pe care cei mai mulţi români l-ar vota. Peste 40% ne-ar vota. Nu sondajele câştigă încrederea electoratului, ci dumneavoastră. PNL va câştiga dacă vom reuşi să rămânem modeşti şi solidari cu electoratul din România. Uniţi în interiorul partidului, mai ales uniţi în interiorul partidului", a adăugat Gorghiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici