Blaga: Listele pentru parlamentare, finalizate. Mihail Neamţu va candida din partea ARD

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că listele pentru alegerile parlamentare sunt finalizate şi vor fi discutate joi în şedinţa Colegiului Director al partidului, arătând că sunt peste 450 de candidaţi şi că Mihail Neamţu, liderul Noua Republică, va candida din partea ARD.

915 afișări
Imaginea articolului Blaga: Listele pentru parlamentare, finalizate. Mihail Neamţu va candida din partea ARD

Vasile Blaga (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

"Mâine (listele candidaţilor n.r.) le vom discuta, aşa cum este statutar, în Colegiul Director Naţional. Sperăm să nu fie cazul de incompatibilităţi, ar putea să apară la atâţia candidaţi, 450 de candidaţi, dar sper să nu fie, astfel încât săptămâna viitoare să le şi depunem", a precizat Blaga, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Întrebat dacă Neamţu va candida ca independent sau din partea Alianţei România Dreaptă, Blaga a spus: "Mihai Neamţu va candida din partea alianţei".

Potrivit unor surse ARD, Mihail Neamţu şi ceilalţi candidaţi ai Noua Republică - între care s-ar număra Ştefan Vlaston - s-au înscris în PNŢCD pentru a putea candida din partea alianţei.

PNŢCD urmează să aibă în total 20 de candidaţi pe listele ARD, au menţionat aceleaşi surse.

Noua Republică nu a putut semna protocolul Alianţei România Dreaptă - din care fac parte PDL, Forţa Civică şi PNŢCD - din cauza faptului că înregistrarea partidului la tribunal a fost contestată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici