Blaga: Nu am auzit nicio poziţie a lui Frunzăverde vizavi de plecarea din partid

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că nu a auzit "nicio poziţie" a lui Sorin Frunzăverde privind o eventuală demisie din PDL, menţionând că acesta nu şi-a anunţat în conducerea partidului o asemenea intenţie şi că va încerca să discute personal cu liderul democrat-liberal.

187 afișări
Imaginea articolului Blaga: Nu am auzit nicio poziţie a lui Frunzăverde vizavi de plecarea din partid

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Vis-a-vis de cazul Sorin Frunzăverde, cum îi spuneţi, nu voi face nicio declaraţie, pentru că nu am auzit nicio poziţie a domnului Sorin Frunzăverde. Eu pot să răspund după ce-şi face precizată poziţia", a spus Blaga.

El a arătat că Sorin Frunzăverde nu şi-a anunţat în şedinţele conducerii partidului de până acum intenţia de a pleca din PDL.

Blaga a mai spus că îl apreciază pe Sorin Frunzăverde şi, dacă s-ar întâmpla ca acesta să plece din formaţiune, atunci "ar fi o mare pierdere pentru partid".

Întrebat dacă va vorbi cu Sorin Frunzăverde, Blaga a precizat că o să încerce să discute cu acesta. "O să încerc să vorbesc cu el, dar îl ştiu un om foarte serios şi decis. Dacă dânsul ar fi luat..... o să vedem această decizie", a adăugat Vasile Blaga.

Întrebat dacă au existat conflicte în partid între membrii PDL şi Sorin Frunzăverde, Vasile Blaga a spus că discuţii sunt întotdeauna în conducerea unui partid, că punctele de vedere pot să apară diferit, dar după luarea unei decizii "fiecare se conformează".

"Discuţii sunt întotdeauna în conducerea unui partid. Să nu uităm că Sorin Frunzăverde este încă prim-vicepreşedinte al partidului. Puncte de vedere pot să apară diferit, e normal să fie până la luarea unei decizii după care fiecare se conformează", a arătat Blaga.

Întrebat dacă preşedintele partidului ar trebui să discute cu Sorin Frunzăverde, Vasile Blaga a răspuns: "Este obligaţia preşedintelui partidului să discute cu fiecare membru al acestui partid".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici