Blaga: Nu văd de ce ar trebui să renunţăm la Munteanu. Vezi, Doamne, ar schimba linia PNL-o aberaţie

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, duminică, la Iaşi că nu vede de ce PNL ar trebui să îi retragă susţinerea lui Marian Munteanu, în cursa pentru Primăria Capitalei, afirmând că acuzaţiile care i se aduc lui Munteanu sunt lipsite de dovezi.

1209 afișări
Imaginea articolului Blaga: Nu văd de ce ar trebui să renunţăm la Munteanu. Vezi, Doamne, ar schimba linia PNL-o aberaţie

Blaga: Nu văd de ce ar trebui să renunţăm la Munteanu. Vezi, Doamne, ar schimba linia PNL-o aberaţie (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Nu văd de ce ar trebui să renunţăm la această candidatură pentru că este criticată. Foarte bine! Sunt oameni care o critică. Noi suntem foarte atenţi la toate criticile, cu mici observaţii. Pe de o parte vedem că este criticat de colegi din societatea civilă (...), pe urmă este acuzat de tot felul de lucruri fără dovezi”, a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă la Iaşi.

Vasile Blaga a spus că Marian Munteanu nu poate schimba linia politică a PNL aşa cum s-a vehiculat în presă.

“Vezi, Doamne, ar schimba linia politică a partidului. Am văzut şi aberaţia asta în presă, ca şi cum partidul ăsta este de ieri, nu de 140 de ani şi un om, oricare ar fi el, ar putea schimba linia partidului. Ca şi când partidul ăsta nu ar avea peste 1.000 de oameni numai în Consiliul Naţional de Coordonare. Copilării de genul acesta. Aşa e în viaţă!", a mai spus Vasile Blaga.

Blaga a mai spus că liberalii nu şi-ar fi dorit să facă o altă nominalizare la PMB, însă, retragerea lui Ludovic Orban nu le-a dat de ales.

La rândul său, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că PNL nu a negociat cu Nicușor Dan sau Ciprian Ciucu o candidatură la PMB cu susţinerea PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici