Blaga: Parlamentarii PDL vor participa la plenul privind suspendarea şi la vot

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că parlamentarii democrat-liberali vor participa la şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care se va dezbate cererea de suspendare din funcţie a şefului statului, Traian Băsescu, şi se vor exprima prin vot în privinţa acesteia.

441 afișări
Imaginea articolului Blaga: Parlamentarii PDL vor participa la plenul privind suspendarea şi la vot

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"O să avem încă o discuţie cu grupurile parlamentare reunite la ora 15.00. O să stabilim strategia finală pentru azi. Vom participa la lucrări, vom vota, ne vom spune punctele de vedere referitor la aceste abuzuri incredibile produse de Ponta şi Antonescu, care, azi, încearcă să elimine ultimul bastion care le stă în cale pentru acapararea statului de drept şi Justiţiei, că ăsta e ţelul final", a spus Blaga, într-o conferinţă de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici