Blaga: PDL salută propunerea lui Antonescu pentru PPE

PDL salută iniţiativa liderului PNL Crin Antonescu privind aderarea europarlamentarilor din partidul său la grupul PPE, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

344 afișări
Imaginea articolului Blaga: PDL salută propunerea lui Antonescu pentru PPE

Blaga: PDL salută propunerea lui Antonescu pentru PPE (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"PDL salută decizia domnului Crin Antonescu şi, dacă va fi adoptată de PNL, de a intra în grupul PPE asta întăreşte reprezentarea PPE în România şi grupul PPE din Parlamentul European", a precizat Blaga.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că, în şedinţa de luni a conducerii partidului, va propune ca europarlamentarii PNL să adere la grupul PPE din Parlamentul European, precizând că propunerea sa are în vedere faptul că ”Uniunea Europeană nu trebuie să fie condusă de un preşedinte socialist”.

PDL este membru PPE, în timp ce PNL este membru ALDE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici