Blaga: PDL va merge singur în alegerile europarlamentare

PDL va merge "singur" în alegerile europarlamentare, a declarat, vineri, preşedintele democrat-liberal Vasile Blaga, precizând că, atunci când va fi "timpul" PDL va sprijini si unificarea dreptei.

131 afișări
Imaginea articolului Blaga: PDL va merge singur în alegerile europarlamentare

Blaga: PDL va merge singur în alegerile europarlamentare (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Sunt diverşi politicieni care clamează unificarea dreptei, a tuturor acelora de centru-dreapta. Tot aceştia au un sprijin necondiţionat în PDL, dar toate la timpul lor. Prea mulţi ne vor gândul, dar nu cu vorba. Prea mulţi ne vor structurile, oamenii şi sigla. Nu. Vom merge singuri şi am convingerea că vom dovedi la europarlamentare că suntem cel mai important partid de centru-dreapta de pe eşicherul politic, şi aceasta numai cu ajutorul dumneavoastră", a spus preşedintele PDL la deschiderea şcolii de vară a TDL.

Potrivit afirmaţiilor sale, democrat-liberalii au obligaţia ca, din nou, preşedintele României să provină, să fie susţinut de PDL.

"Cine este pe partea cealaltă, domnul Antonescu. Se antrenează de patru ani, prea multă muncă l-a obosit. Intră în teren obosit, uzat, epuizat de propriile lui excese împotriva democraţiei, împotriva statului de drept. Nu putem accepta ca România să condusă de un astfel de om, care în fiecare zi nu găseşte altceva de făcut decât să atace instituţiile statului, decât să dea vina pe alţii pentru greşelile pe care le-a făcut atunci când şi-a organizat oamenii în guvern, pentru faptul că nu se simte sub nicio formă PNL în guvernare (…)", a mai declarat preşedintele PDL.

El a atacat guvernarea USL, faptul că nu există un termen pentru intrarea în spaţiul Schengen, deşi românii merită să circule liber în acest spaţiu.

"Cea mai mare deziluzie a societăţii româneşti este Victor Ponta", a cometat el, criticând, de asemenea, asaltul USL împotriva economiei româneşti, împotriva locurilor de muncă şi a clasei de mijloc.

Blaga a dezaprobat şi faptul că puterea a încercat să creeze o super-imunitate a parlamentarilor, să transforme Parlamentul într-o instanţă de judecată şi a adus la putere cel mai corupt guvern din istoria României

"Ce s-a ales din cel mai cinstiti guvern Ponta? Zece miniştriau plecat din guvern. Este de vină DNA, este de vină ANI că l-au propus pe Fenechiu la Transporturi şi pe urmă pe Silaghi. Nu. ei sunt de vină, care luptă în interesul clanurilor din interiorul USL", a comentat Blaga.

La Şcoala de vară a Tineretului Democrat Liberal, de la Eforie Nord participă circa 600 de tineri democrat-liberali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici