Blaga: Ridzi spune că vrea să candideze. Nu mai putea candida din partea PDL, e trimisă în judecată

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Monica Ioacob Ridzi nu mai putea candida pe listele partidului deoarece este trimisă în judecată şi nu mai respectă astfel criteriile Comisiei de etică ale alianţei de centru-dreapta.

430 afișări
Imaginea articolului Blaga: Ridzi spune că vrea să candideze. Nu mai putea candida din partea PDL, e trimisă în judecată

Blaga: Ridzi spune că vrea să candideze. Nu mai putea candida din partea PDL, e trimisă în judecată (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Blaga a precizat că a avut o discuţie, miercuri dimineaţă, cu Monica Iacob Ridzi.

"Am avut o discuţie azi dimineaţă cu doamna deputat şi i-am spus că noi respectăm criterii de integritate aşa cum au fost formulate de Comisia de etică a coaliţiei, pentru că ele, de altfel, sunt prinse în codul etic al PDL. Doamna Ridzi este trimisă în judecată şi asta înseamnă cu nu mai poate candida, pentru că ăsta este din punctele codului etic. Doamna Ridzi şi-a exprimat intenţia de a mai candida", a explicat Vasile Blaga.

El a mai spus că demisia Monicăi Iacob Ridzi din PDL "este unilaterală".

Monica Iacob Ridzi şi-a înaintat, miercuri dimineaţă, demisia din PDL şi din grupul parlamentar democrat-liberal urmând să activeze ca parlamentar independent până la finalul mandatului, ea afirmând că PDL a devenit "un partid al dublei măsuri".

Demisia a fost înaintată de Monica Iacob Ridzi lui Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici