Blaga, singurul candidat la şefia PDL - moţiunea lui are 150 de susţinători

Preşedintele Comisiei de pregătire a Convenţiei PDL, Gheorghe Albu, a anunţat, joi ,că Vasile Blaga este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PDL şi că moţiunea prezentată de acesta îndeplineşte condiţiile statutare.

267 afișări
Imaginea articolului Blaga, singurul candidat la şefia PDL - moţiunea lui are 150 de susţinători

Vasile Blaga (Imagine: Octav Ganea / MediafaxFoto)

Albu a arătat că moţiunea lui Vasile Blaga a avut peste 150 de susţinători, deşi potrivit pevederilor statutare erau necesari 35.

Gheorghe Albu a mai spus că la ora 18:00 s-a încheiat termenul de depunere a candidaturilor pentru şefia PDL, Vasile Blaga singurul candidat, depunându-şi moţiunea la sediul partidului la ora 17:30.

Potrivit lui Albu, până duminică, 24 iunie, la ora 20:00 Comisia de pregătire a Convenţiei va primi comunicările de susţinere din partea organizaţiilor judeţene pentru moţiunea lui Blaga şi listele de delegaţi la Convenţie şi până luni, 25 iunie, ora 18:00 Vasile Blaga va trebui să hotărască cei cinci susţinători ai moţiunii sale care vor vorbi la Convenţia partidului din 30 iunie.

De asemenea, Albu a mai spus că până miercuri, 27 iunie, la ora 14:00, se vor depune candidaturile pentru Biroul Permanent Naţional al PDL, adică pentru celelalte funcţii de conducere ale partidului şi pentru funcţiile de preşedinţi ai Comisiilor de litigii şi control ale partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici