Blaga: Sunt convins că Monica Ridzi e nevinovată, votăm ridicarea imunităţii dacă se dovedeşte altfel

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că este convins că Monica Iacob Ridzi este nevinovată, dar a precizat că, în situaţia în care se va ajunge la un vot în Parlament pentru ridicarea imunităţii, PDL va vota în favoarea acestui demers.

30 afișări
Imaginea articolului Blaga: Sunt convins că Monica Ridzi e nevinovată, votăm ridicarea imunităţii dacă se dovedeşte altfel

Blaga: Sunt convins că Monica Ridzi e nevinovată, votăm ridicarea imunităţii dacă se dovedeşte altfel

Blaga a spus că, indiscutabil, subiectul scandalului în care este implicată ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, va fi discutat şi în şedinţa Colegiului Director.

"O să discutăm, indiscutabil, la Colegiu, acest caz. Partidul a luat decizia corectă în grupul parlamentar din Cameră, a votat, normal, pentru formarea comisiei respective, aşteptăm acelaşi punct de vedere şi din partea PSD, vizavi de domnul Adrian Năstase. Credem că aşa vor proceda şi ei", a spus Blaga.

El şi-a exprimat convingerea că ministrul Tineretului este nevinovat.

"Eu am convingerea că Monica este absolut nevinovată. Justiţia să îşi facă datoria, am spus-o încă de aseară, niciunul dintre colegii mei nu este privilegiat de către partid, şi avem în faţă toate experienţele cu colegi care au fost chemaţi în faţa instanţelor statului, şi primari şi vicepreşedinţi, şi toţi au mers şi şi-au probat nevinovăţia, aşa face şi Monica", a precizat secretarul general al PDL.

El a spus că este convins că nu se va ajunge la ridicarea imunităţii parlamentare a ministrului PDL. "Dacă totuşi se va ajunge, noi vom vota pentru ridicarea imunităţii", a continuat Blaga.

Ministrul a mai spus că a văzut "fel de fel de speculaţii" că Monica Iacob Ridzi a apărut, de exemplu, de 14 ori, în 1 şi 2 Mai, cu Elena Băsescu.

Blaga a precizat că Elena Băsescu a participat la acţiunile de Ziua Tineretului împreună cu familia, respectiv preşedintele şi Maria Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici