Blaga: Surpriză la Primăria Capitalei - două mitinguri vineri la Parlament, au venit şi pesediştii

Două mitinguri, ale PSD şi PNL, sunt programate pentru vineri, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, în zona Palatului Parlamentului, copreşedintele PNL Vasile Blaga declarând, la Gândul Live, că liberalii se aşteaptă la "provocări".

446 afișări
Imaginea articolului Blaga: Surpriză la Primăria Capitalei - două mitinguri vineri la Parlament, au venit şi pesediştii

Blaga: Surpriză la Primăria Capitalei - două mitinguri vineri la Parlament, au venit şi pesediştii (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

Vineri, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, liberalii vor face un lanţ uman pe latura dinspre Calea 13 Septembrie, în timp ce PSD ar urma să organizeze un miting pe cealaltă latură, respectiv pe trotuarul dinspre Parcul Izvor.

Vasile Blaga a precizat, marţi seară, la Gândul Live, că PNL a depus la Primăria Generală a Capitalei, cu cinci zile înainte, cererea pentru a face un lanţ uman în jurul Parlamentului, în ziua discutării moţiunii, vineri, începând cu ora 10.00.

"Astăzi, surpriză la Primăria Generală a Capitalei: două mitinguri, au venit şi pesediştii. Şi atunci apucă-te şi împarte în două cercul din jurul Parlamentului, pe partea dinspre Academie cei care ne susţin pe noi şi proiectul nostru, pe partea cealaltă ei. Incredibil. Spre Parcul Izvor, PSD-ul, aşa a zis domnul Oprescu, şi noi pe partea cealaltă. Ăsta este Victor Ponta. (...) Pe de o parte ne ameninţă, să încerce să-i timoreze pe cei mai slabi de înger, pe de altă parte îşi trimite trupele să facă o contramanifestaţie", a susţinut liderul liberal.

Blaga a adăugat că liberalii "se aşteaptă la provocări".

"Vom avea proprii noştri oameni de ordine, le-am transmis colegilor să nu riposteze în niciun fel, pentru că vor încerca să ducă la îndeplinire visul domnului Ponta, bătaie în stradă şi alte lucruri de genul ăsta. (...) Ne aşteptăm la provocări", a mai susţinut el.

De asemenea, Vasile Blaga a menţionat că PNL intenţionează să organizeze şi pichetarea prefecturilor din ţară, pe tema moţiunii de cenzură. "Sperăm să obţinem în toată ţara autorizaţiile necesare", a precizat el.

Rovana Plumb, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, afirma duminică, în conferinţă de presă, că PSD nu intenţionează să organizeze contraproteste la acţiunile anunţate de PNL ca reacţie la refuzul lui Ponta de a demisiona.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici