Blaga: Udrea va candida la Neamţ, Ungureanu şi Neamţu - la Arad

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului Elena Udrea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie în Judeţul Neamţ, pentru Colegiul 4 - deputaţi, a anunţat, joi, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

556 afișări
Imaginea articolului Blaga: Udrea va candida la Neamţ, Ungureanu şi Neamţu - la Arad

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Blaga a aprecizat, după şedinţa Colegiului Director, că au fost discutate foarte clar listele de candidaţi la alegeri, nu numai ai PDL, ci şi ai partenerilor din ARD.

El a arătat că Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihail Neamţu vor candida la Arad. Blaga a mai spus că au fost mici probleme şi se vor mai discuta o dată, menţionând judeţul Brăila.

Preşedintele PDL a precizat că listele vor fi gata astfel încât să fie depuse până pe 22 octombrie la BEC.

Listele de candidaţi ai ARD urmează să fie analizate de Comisia de etică condusă de Monica Macovei, Blaga precizând că foarte multe dosare au plecat spre această comisie.

Blaga a arătat că la şedinţa Colegiului Director a fost prezentată o analiză - sondaj, care arată clar că, pentru a doua lună consecutiv, ARD creşte în sondaje şi că USL este departe de 50%, fiind pe un trend negativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici