Blaga: Vreau Convenţie cu 5.000 de participanţi. Deciziile de organizare, în partid, nu pe bloguri

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat în legătură cu faptul că lideri ai PDL au cerut organizarea Convenţiei partidului mai devreme, că deciziile organizatorice au fost luate în structurile statutare, aproape în unanimitate, şi nu pe bloguri.

271 afișări
Imaginea articolului Blaga: Vreau Convenţie cu 5.000 de participanţi. Deciziile de organizare, în partid, nu pe bloguri

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Deciziile vizavi de organizarea Convenţiei Naţionale a partidului şi, înainte a Consiliului Naţional, au fost luate în structurile partidului structuri statutare, nu pe bloguri. Să ne amintim că Colegiul Director din decembrie la care au participat şi colegi care nu sunt membri ai Colegiului şi au dorit să-şi spună punctele de vedere, a luat decizia aproape în unanimitate. Deci o să avem în 23 februarie Consiliul Naţional de Coordonare care va stabili data convenţiei", a precizat Blaga, întrebat în legătură cu faptul că lideri ai PDL au spus că e necesară organizarea Convenţiei mai devreme.

Blaga a mai adăugat că el are o singură pretenţie şi anume ca la Convenţia Naţională să fie prezenţi 5.000 de participanţi din toate structurile partidului.

"În acelaşi timp, eu am o singură pretenţie: dacă tot vorbim de baza partidului, îmi doresc să fie o convenţie cu 5.000 de participanţi din toate structurile implicate ale partidului", a arătat Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici