Blaga: Situaţia lui Voinescu va fi discutată joi la Constanţa

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că situaţia lui Sever Voinescu va fi discutată, joi, la Constanţa, şi că săptămâna viitoare în BPN se vor face "propunerile necesare", iar liderul PDL Constanţa, Gigi Chiru, a spus că Voinescu trebuie exclus din formaţiune.

255 afișări
Imaginea articolului Blaga: Situaţia lui Voinescu va fi discutată joi la Constanţa

Sever Voinescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru, a declarat, luni, înainte de şedinţa BPN, că el şi organizaţia Constanţa consideră că Sever Voinescu ar trebui demis din partid pe motiv că acesta s-a implicat în campania candidatului PPDD.

"Aştept decizia BPN şi probabil că în cursul săptămânii viitoare sau săptămâna aceasta conducerea BPN se va deplasa la Constanţa şi vom discuta acolo toate aspectele, inclusiv implicarea lui Sever Voinescu în campanie. Atât eu cât şi organizaţia Constanţa considerăm că domnul Sever Voinescu ar trebui demis", a precizat Gigi Chiru.

El a spus că Sever Voinescu s-a implicat în campania candidatului PPDD şi că astfel de acte nu trebuie tolerate indiferent din partea cui vin în interiorul structurii de partid.

La rândul său, Vasile Blaga a spus, înainte de şedinţa BPN, că există o solicitare din partea organizaţiei Constanţa de excludere a lui Sever Voinescu, dar aceasta se va discuta, joi, la Constanţa când se va analiza situaţia din filială.

"Numai departe decât joi când vom analiza situaţia din Constanţa pe baza unui program stabilit o să discutăm la faţa locului şi după ce vom avea toate punctele de vedere luni o să facem propunerile necesare în BPN, astăzi nu", a precizat Blaga întrebat dacă se va discuta în şedinţa BPN de astăzi excluderea lui Sever Voinescu.

Întrebat dacă Voinescu se situează în afara partidului din acţiunile sale, Blaga a răspuns: "Nu m-aş fi aşteptat de la un coleg din conducerea partidului, era vicepreşedinte, să facă campanie pentru un candidat de la alt partid. Dar discutăm toate lucrurile acestea cu toate datele săptămâna viitoare".

El a adăugat că nu vrea să îngrădească nimănui dreptul la opinie dimpotrivă dar că din punct de vedere al partidului ar fi corect ca aceia care au ceva de spus să spună în interior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici