Boagiu: Celor de la PSD le dau o nuieluşă să o folosească corespunzător faţă de Victor Ponta

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a venit, joi, la conferinţa de presă, cu o nuieluşă cu fundă roşie, despre care a spus că o face cadou în ajun de Sf. Nicolae celor de la PSD, pentru a o folosi "corespunzător" faţă de Victor Ponta.

112 afișări
Imaginea articolului Boagiu: Celor de la PSD le dau o nuieluşă să o folosească corespunzător faţă de Victor Ponta

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Pentru că suntem în ajun de Sfântul Nicolae, aş vrea să încep această conferinţă de presă, care are ca subiect programul prezentat de primul mincinos al ţării pe numele său Victor-Viorel Ponta, prin a face un cadou tuturor românilor, dar şi colegilor săi de la PSD, în mod special preşedinţii de consilii judeţene, primarii (...) Celor de la PSD le dau o nuieluşă să o folosească corespunzător", a precizat Boagiu, care l-a criticat pe Ponta pentru programul de autostrăzi prezentat de acesta.

Anca Boagiu a arătat că programul de autostrăzi prezentat de Ponta este "o mâzgălitură pe hartă" şi "nişte liniuţe care leagă judeţele", ea arătând că premierul a venit "cu un proiect de adormit PNL-iştii şi PSD-iştii", dar cu nimic realizabil.

"Programul de autostrăzi este un praf în ochi, l-a făcut ca să-i păcălească pe ai lui. Presiunea din partea primarilor şi a preşedinţilor de Consilii Judeţene a fost atât de mare încât Ponta s-a gândit să-i păcălească cu programul de autostrăzi", a apreciat Anca Boagiu.

Ea a mai spus că Ponta a minţit atunci când a spus că autostrăzile vor face legătura istorică între regiuni. "Victor Ponta a pezentat o mâzgălitură pe hartă. Victor Pona minte când spune că face legătură istorică între regiuni. E o hartă cu mâzgălituri care nu leagă România de Uniunea Europeană, nu creează perspectivă, sunt liniuţe care leagă judeţele", a adăugat Boagiu.

Ea a arătat că tronsonul Sibiu-Piteşti nu este pe harta cu mâzgălituri a lui Ponta şi a prezentat o hartă în care spunea că tronsonul importat este Nădlac-Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici