Bob suspendat în Parcul de Aventură ”EscapeLand” din Pădurea Gârboavele

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, anunţă, miercuri, că în Parcul de Aventură ”EscapeLand” din Pădurea Gârboavele vor fi amenajate două piste de bob suspendat. Valoarea estimată a investiţiei este de peste 15 milioane de lei.

671 afișări
Imaginea articolului Bob suspendat în Parcul de Aventură ”EscapeLand” din Pădurea Gârboavele

Sursa foto: facebook.com/BSB1108

În ultima şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean, a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru amenajarea în Parcul de Aventură ”EscapeLand” din Pădurea Gârboavele a unor instalaţii de tip alpine coaster, piste de biciclete şi locuri de joacă şi relaxare.

Valoarea estimată a investiţiei este de 15,3 milioane de lei (TVA inclus), fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.

„Vom amenaja două piste de bob suspendat, cu o lungime totală de peste 1,5 kilometri. Înălţimea maximă a celor două piste va fi de aproximativ 42 de metri. Se va pune accent pe adrenalină şi distracţie, deoarece instalaţiile vor fi prevăzute cu multe curbe, precum şi cu trasee printre copaci şi prin tuneluri amenajate pe sub pământ. Mai mult, una dintre instalaţiile de tip alpine coaster va fi unicat în ţară, sistemul de frânare fiind gravitaţional. De asemenea, vom amenaja şi două piste de biciclete, pentru profesionişti şi amatori, cu o lungime de aproape 7 kilometri. Şi pentru cei mici pregătim ceva special. Vom amenaja un loc de joacă cu un turn hexagonal, tobogane de coborât din turn şi leagăne”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici