Boc a cântat colinde cu reprezentanţi ai PDL Cluj

Premierul Emil Boc s-a întâlnit, vineri seară, cu reprezentanţi ai PDL Cluj, cu consilieri locali şi judeţeni şi cu primari ai partidului din judeţul Cluj, cu care a ciocnit un pahar cu şampanie şi a cântat colinde, mulţumindu-le membrilor filialei pentru efortul depus în campania electorală.

14 afișări
Imaginea articolului Boc a cântat colinde cu reprezentanţi ai PDL Cluj

Boc a cântat colinde cu reprezentanţi ai PDL Cluj

La întâlnire, care a avut loc la un hotel din Cluj-Napoca, au participat parlamentarii PDL, consilieri locali şi judeţeni, primari ai partidului din judeţul Cluj, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

"Le-am urat sărbători fericite pentru că nu ne vom vedea atât de des. Am şi cântat împreună câteva colinde", a spus Boc la ieşirea de la întâlnire.

Surse din cadrul filialei au decarat că premierul le-a mulţumit celor prezenţi pentru efortul depus în campania electorală şi le-a transmis că în administraţia centrală vor fi posturi care vor fi ocupate de foştii candidaţi la alegerile parlamentare care nu au fost aleşi, dar şi de către membri de partid care au muncit în campania electorală.

De asemenea, potrivit surselor citate, Emil Boc le-ar fi spus celor prezenţi că membrii PDL vor primi jumătate din serviciile deconcentrate din judeţul Cluj, iar postul de prefect va reveni PDL.

În cadrul întâlnirii, primul-ministru a primit cadou două icoane aduse de la Mănăstirea Nicula.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici