Boc a convocat miniştri, dar şi reprezentanţi ai Justiţiei pentru discuţii privind scrisoarea FMI

Premierul Emil Boc i-a convocat la Guvern pe miniştrii Finanţelor, Muncii, Economiei şi Agriculturii, dar şi reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei pentru a discuta despre scrisoarea FMI şi legea de reducere a cheltuielilor înainte de avizul Executivului, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

12 afișări
Imaginea articolului Boc a convocat miniştri, dar şi reprezentanţi ai Justiţiei pentru discuţii privind scrisoarea FMI

Boc a convocat miniştri, dar şi reprezentanţi ai Justiţiei pentru discuţii privind scrisoarea FMI (Imagine:Octav Ganea/Mediafax Foto)

La discuţia care a avut loc în cabinetul premierului au participat şi mai mulţi secretari de stat.

Anterior, imediat după discuţia parlamentarilor PDL cu preşedintele Traian Băsescu, premierul s-a întâlnit doar cu ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, la sediul ministerului, pentru a discuta despre cele două documente.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Executivul urmează să îşi asume joi răspunderea pentru proiectul de lege conţinând măsurile anticriză, după ce miercuri acestea vor fi stabilite şi trecute în scrisoarea de intenţie către FMI.

Premierul Emil Boc a declarat, tot marţi, că trebuie aprobată în Guvern scrisoarea de intenţie către FMI, după care urmează asumarea răspunderii pe un proiect de lege, însă nu a precizat o dată la care ar urma să se prezinte în faţa Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici