Boc a reproşat miniştrilor că nu sunt atenţi la declaraţii şi nu refuză jurnaliştii opriţi pe culoar

Premierul Emil Boc a reproşat miniştrilor că nu sunt atenţi când susţin declaraţii de presă şi că nu ştiu să refuze jurnaliştii atunci când sunt abordaţi de aceştia "pe culoar", arătând totodată că a fost obligat, săptămâna trecută, la Cluj, să petreacă o zi întreagă pentru a repara afirmaţiile lor.

17 afișări
Imaginea articolului Boc a reproşat miniştrilor că nu sunt atenţi la declaraţii şi nu refuză jurnaliştii opriţi pe culoar

Boc a reproşat miniştrilor că nu sunt atenţi la declaraţii şi nu refuză jurnaliştii opriţi pe culoar (Imegine: Mediafax Foto)

El a cerut miniştrilor, în şedinţa de marţi a Guvernului, să "înveţe" să mai şi refuze presa atunci când sunt opriţi pentru declaraţii pe culoarele unei clădiri şi să explice jurnaliştilor că vor detalia anumite teme la conferinţe de presă, au relatat agenţiei MEDIAFAX surse participante la discuţie.

"Premierul le-a reproşat miniştrilor că nu sunt foarte atenţi la declaraţii, nu pentru că nu ar fi pregătiţi pe domenii, ci pentru că nu ştiu să refuze presa atunci când sunt opriţi pentru declaraţii pe culoare sau în alte locuri decât conferinţele de presă. El a arătat că a fost obligat, vineri, la Cluj, să petreacă o zi întreagă încercând să clarifice declaraţiile miniştrilor", au arătat sursele citate.

Surse ministeriale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că premierul Emil Boc i-a ameninţat cu remanierea pe miniştrii care vor mai lansa, prin declaraţii de presă, măsuri care nu sunt prevăzute în programul de guvernare, principalii vizaţi de acest avertisment fiind ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi cel al Muncii, Mihai Şeitan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici