Boc: Am discutat cu Borbely, rămâne membru al Guvernului deoarece nu a început vreun demers juridic

Premierul Emil Boc a declarat, joi, că a avut o discuţie cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, privind acuzaţiile legate de trafic de influenţă şi că acesta rămâne membru cu drepturi depline al Guvernului în condiţiile în care nu există informări sau solicitări de începere a unui demers juridic.

321 afișări
Imaginea articolului Boc: Am discutat cu Borbely, rămâne membru al Guvernului deoarece nu a început vreun demers juridic

Boc: Am discutat cu Borbely, rămâne membru al Guvernului deoarece nu a început vreun demers juridic (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Împotriva ministrului nu a început nicio anchetă oficială, în consecinţă rămâne membru cu drepturi depline al Guvernului, în acest moment neavând nicio informare sau solicitare de începere a unui demers judiciar împotriva sa", a spus Boc.

El a precizat că a avut o discuţie cu ministrul Borbely, dar nu a prezentat detalii.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, după întâlnirea cu Kelemen Hunor şi Marko Bela, că nu are nicio implicare în cazul despre care a aflat din presă şi că "ceea ce apare în comunicatul DNA este nefondat".

"Nu am niciun fel de implicare în această poveste, ceea ce apare în comunicatul DNA este nefondat. Justiţia este liberă să îşi facă datoria", a spus Borbely, pentru MEDIAFAX.

El a precizat că a aflat despre aceste acuzaţii din presă, în timp ce se afla în Polonia, pentru Consiliul Informal de Mediu, şi că era normal să ajungă în ţară înainte de a susţine declaraţii de presă.

"Nu sunt genul de om care să mă ascund de presă. Am fost plecat din ţară şi acolo am aflat ce s-a întâmplat", a precizat ministrul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici