Boc: Berceanu, Videanu, Blaga sunt PDL-ul adevărat, au în sânge crezul PDL

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că Radu Berceanu, Adriean Videanu, Vasile Blaga şi Cezar Preda sunt oameni care au fost întotdeauna alături de partid, sunt "PDL-ul adevărat", niciodată nu au fost puşi deoparte şi au "în sânge crezul PDL".

729 afișări
Imaginea articolului Boc: Berceanu, Videanu, Blaga sunt PDL-ul adevărat, au în sânge crezul PDL

Radu Berceanu, Adriean Videanu, Vasile Blaga (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Aceşti oameni întotdeauna au fost şi sunt alături de PDL, că e vorba de Videanu, de Berceanu, de Blaga sau Cezar Preda. Aceştia sunt PDL-ul adevărat, nu au fost niciodată puşi deoparte sau în alte locuri", a afirmat Emil Boc.

El a făcut aceste precizări în legătură cu declaraţiile lui Cezar Preda privind revenirea în prim-plan în partid a lui Berceanu şi Videanu.

Emil Boc a spus că aceştia contribuie pe componenta lor la succesul PDL.

"Evident că sunt alături de noi şi fiecare pe componenta lor contribuie la succesul PDL, au în sânge crezul PDL", a spus Emil Boc.

El a adăugat că pentru organizarea campaniei electorale BPN a numit o echipă care coordonează şi utilizează toate resursele partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici