Boc: Ca preşedinte al PDL sunt obligat să găsesc o soluţie care să ne unească şi nu să ne dezbine

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, joi seară, în pauza şedinţei Colegiului Director, că este obligat, ca preşedinte al formaţiunii, să găsească o soluţie care să îi unească pe reprezentanţii PDL, nu să îi dezbine.

222 afișări
Imaginea articolului Boc: Ca preşedinte al PDL sunt obligat să găsesc o soluţie care să ne unească şi nu să ne dezbine

Emil Boc (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Fotoe

El a precizat, la insistenţele presei, că în şedinţa liderilor PDL s-a analizat rezultatul alegerilor locale.

Boc a mai spus că se discută despre posibilităţile de maximizare a scorului electoral.

"Avem variante diferite pe care le analizăm, le votăm şi luăm o decizie", a spus Boc.

El a refuzat să precizeze care sunt variantele respective, arătând că procesul de vot este în derulare şi nu poate oferi detalii.

"Eu, ca preşedinte, sunt obligat să găsesc o soluţie care să ne unească, nu să ne dezbine. Acesta va fi obiectivul meu, să găsesc o soluţie care să ne lase uniţi, nu dezbinaţi", a spus Boc.

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost întreruptă, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru o pauză, la cinci ore de la debut.

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost întreruptă după ce atât varianta organizării unui congres extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri a partidului, cât şi varianta cu alegerea unui BPN interimar cu Emil Boc preşedinte în continuare au căzut la vot, au declarat surse din PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici