Boc: Comisia pentru Statutul PDL se întruneşte luni şi stabileşte cadrul desfăşirării alegerilor

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Poiana Braşov, că luni se va întruni la Bucureşti pentru prima dată Comisia PDL pentru Statut, aceasta urmând să decidă asupra cadrului desfăşurării alegerilor.

20 afișări
Imaginea articolului Boc: Comisia pentru Statutul PDL se întruneşte luni şi stabileşte cadrul desfăşirării alegerilor

Boc: Comisia pentru Statutul PDL se întruneşte luni şi stabileşte cadrul desfăşirării alegerilor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Comisia de statut, formată din 23 de persoane, se va întrui luni, la ora 11.00, pentru prima dată, a spus Boc.

El a precizat că va pregăti cadrul desfăşurării alegrilor din partid.

Emil Boc a declarat că noua comisie de Statut va pregăti cadrul desfăşurării alegerilor interne, cu toate precizărtile, modificările necesare dezvoltării instituţionale a PDL, axa fiind buna guvernare a ţării şi deschiderea partidului către competenţă şi profesionalism.

"Modul în care organizaţiile noastre vor răspunde acestei politici, câţi oameni noi, profesionişti, vor lăsa să intre în organizaţii, va fi şi un criteriu naţional de evaluare a organizaţiilor PDL", a mai spus Boc.

Preşedintele PDL a arătat că formaţiunea trebuie să se pregătească de astăzi, în fiecare zi, pentru succesul alegerilor din 2012, printr-o bună guvernare la nivel local şi central.

"Am decis să promovăm politica uşilor deschise în PDL, pentru toţi cei care au competenţă, profesionalism şi vor să facă politică. Îi invităm pe cei care astăzi stau pe tuşă să intre în politică, iar noi cei de la PDL le spunem că avem nevoie de competenţe în guvernare şi la nivel politic", a anunţat Emil Boc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici