Boc: Dacă PDL nu va fi la guvernare după alegerile din noiembrie îmi depun mandatul de preşedinte al partidului

Liderul PDL Emil Boc a declarat, luni, că îşi va depunde mandatul de preşedinte al partidului, "fără echivoc", dacă democrat-liberalii nu vor ajunge la guvernare în urma alegerilor din noiembrie.

201 afișări
Imaginea articolului Boc: Dacă PDL nu va fi la guvernare după alegerile din noiembrie îmi depun mandatul de preşedinte al partidului

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă după alegerile locale va avea loc un congres extraordinar al PDL, la care să îşi depună mandatul de preşedinte al partidului, Emil Boc a spus că evaluările se fac la sfârşitul ciclului electoral.

"Adică după un ciclu electoral care se încheie odată cu alegerile parlamentare se face evaluarea performanţei. Şi am spus-o şi atunci: dacă Partidul Democrat Liberal nu va fi la guvernare după alegerile din noiembrie, îmi voi depune mandatul de preşedinte fără niciun fel de echivoc”, a afirmat Boc.

Referitor la plecările din Partidul Democrat-Liberal, Emil Boc a subliniat că PDL are în continuare un număr mare de candidaţi la alegerile locale.

"Aţi văzut ieri: zece mii de militanţi ai PDL pregătiţi să intre în competiţia locală. Aceasta este fibra autentică a Partidului Democrat Liberal, pe aceştia contăm. Oportuniştii s-au lipit de noi, au plecat atunci, bine au făcut că au plecat, pentru că rămân cei care cu adevărat cred în PDL şi ei sunt adevărate caractere din punct de vedere politic", a spus Boc.

Referindu-se la alegerile locale de la Cluj-Napoca, Emil Boc, candidat al PDL pentru un nou mandat de primar în acest oraş, s-a declarat convins că administraţia va rămâne a PDL atât la primărie, cât şi la Consiliul Judeţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici