Boc despre asumarea răspunderii: E vremea deciziilor

Prim-ministrul Emil Boc a declarat, luni, înaintea BPCC, că PDL şi PDL trebuie să ia urgent o decizie cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe mai multe legi, el apreciind că timpul "nu mai are răbdare".

24 afișări
Imaginea articolului Boc despre asumarea răspunderii: E vremea deciziilor

Boc despre asumarea răspunderii: E vremea deciziilor (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat despre discuţiile din coaliţie pe marginea asumării răspunderii pe mai multe legi, Boc a răspuns: "Practic, este timpul deciziilor. Fiecare român pierde pentru că deciziile majore privind reforma statului nu au fost luate. Timpul nu mai are răbdare cu noi, de aceea, după dezbateri de mai bine de opt luni, este timpul deciziilor pe ceea ce înseamnă reforma statului".

Premierul a precizat că asumarea răspunderii Guvernului ar viza "cele trei legi majore" pentru reforma statului, fără însă a menţiona care sunt acestea.

Întrebat dacă şi legile educaţiei urmează să se numere printre cele trei care vor face obiectul asumării răspunderii Guvernului, Boc a răspuns afirmativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici