Boc, despre coaliţia de guvernare: Am încredere că va rezista până în 2012

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că are încredere în actuala coaliţie de guvernare realizată cu UDMR, menţionând că aceasta va rezista până în 2012, iar la alegerile viitoare va obţine peste jumătate plus unu din voturi şi va continua guvernarea.

51 afișări
Imaginea articolului Boc, despre coaliţia de guvernare: Am încredere că va rezista până în 2012

Boc, despre coaliţia de guvernare: Am încredere că va rezista până în 2012 (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am încredere în această coaliţie - nu numai că va rezista până în 2012 - şi am încredere că această coaliţie va obţine 50 plus unu în 2012 şi va putea continua guvernarea următoare în detrimentul alianţei socialist-populiste. Am încredere pentru că românii, în ultimă instanţă, apreciază că facem ceea ce trebuie, când trebuie, chiar dacă este dureros pe termen scurt, dar cu efecte benefice pe termen lung, punând bazele sănătoase ale creşterii economice în această ţară", a spus Boc.

Premierul a adăugat că la nivelul coaliţiei s-a decis ca, în perioada următoare, PDL şi UDMR să încheie un protocol al coaliţiei pentru susţinerea creşterii economice, pentru consolidarea fiscală şi pentru modernizarea în continuare a României astfel încât "această coaliţie să culeagă şi roadele politice ale măsurilor dure, dar necesare luate în 2010".

"Din moment ce există acest angajament al coaliţiei de a semna un protocol de continuare a funcţionării acesteia şi de susţinere a modernizării României nu văd de ce partenerii de la UDMR ar avea un alt punct de vedere atâta timp cât în coaliţie acest punct de vedere a fost exprimat", a afirmat Boc.

Preşedinţii PSD, PNL şi PC au semnat, sâmbătă, la Parlament, documentele de constituire a Uniunii Social-Liberale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici