Boc despre descrierea lui Băsescu a prezidenţiabilului: E generică, se poate încadra aproape oricine

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc afirmă că descrierea candidatului PDL la prezidenţiale făcută de preşedintele Traian Băsescu este "suficient de generică încât să se poată încadra aproape oricine în această definiţie", spunând că el răspunde la o exigenţă, adică este bărbat.

159 afișări
Imaginea articolului Boc despre descrierea lui Băsescu a prezidenţiabilului: E generică, se poate încadra aproape oricine

Boc despre descrierea lui Băsescu a prezidenţiabilului: E generică, se poate încadra aproape oricine (Imagine: Octav Ganea / MediafaxFoto)

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, cum comentează descrierea făcută de preşedintele Traian Băsescu candidatului PDL la prezidenţiale, Emil Boc a declarat: "Descrierea este suficient de generică încât să se poată încadra aproape oricine în această definiţie aşa că, pentru detalii, vă îndrept spre Palatul Cotroceni pentru detalii suplimentare".

Întrebat dacă descrierea i se potriveşte, fostul lider al PDL spus că răspunde la "o exigenţă".

"Bărbat sunt. Răspund la o exigenţă, la prima componentă răspund", a afirmat Boc.

El a reiterat faptul că nu va candida pentru funcţia de preşedinte al PDL şi nici la o altă funcţie, urmând să fie "un susţinător al PDL", pentru că îl interesează soarta acestui partid.

Întrebat dacă ar putea candida la prezidenţiale din partea PDL, Boc a răspuns că Primăria Cluj-Napoca este opţiunea sa "fundamentală".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că PDL are un prezidenţiabil acum în interiorul său, care este bărbat, precizând însă că actuala conducere a formaţiunii are o problemă "de a vedea ziua de mâine", adică legată de vârstă.

"PDL are prezidenţiabil în momentul de faţă. Oameni care să se bată de la egal, la egal. Cu notorietate, cu tot ce trebuie", a spus Băsescu.

El nu a dorit să dea nume, dar a precizat că se referă la un bărbat tânăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici