Boc: Dublarea facturii la energia termică, o consecinţă a proastei guvernări a echipei premierului

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, la finalul şedinţei BPN al partidului, că dublarea facturii la energia termică şi, implicit, a facturii la întreţinere constituie o consecinţă a proastei guvernări a echipei premierului Călin Popescu Tăriceanu.

1 afișare
Imaginea articolului Boc: Dublarea facturii la energia termică, o consecinţă a proastei guvernări a echipei premierului

Boc: Dublarea facturii la energia termică, o consecinţă a proastei guvernări a echipei premierului

"Dublarea facturii la energia termică, dublarea facturii la întreţinere a populaţiei este astăzi o realitate şi o certitudine, din nefericire. Această dublare a facturii la energia termică este o consecinţă a proastei guvernări, a incapacităţii Guvernului Tăriceanu de a continua programul de modernizare a centralelor termice şi de acordare a plafoanelor de ajutor la încălzire, conform celor propuse de către noi, atât în perioada cât am fost la guvernare, dar şi după ce am părăsit guvernarea", a declarat Emil Boc.

Liderul PDL a precizat că "modul în care se prezintă astăzi în buzunarele cetăţenilor factura la energia termică este încă o dovadă pragmatică, clară şi directă, a incapacităţii şi a proastei guvernări de către echipa lui Călin Popescu Tăriceanu".

"Programul pe care l-am avut l-au abandonat, ajutoarele la încălzire nu le-au conceput într-o manieră în aşa fel încât să fie benefice populaţiei şi să răspundă provocărilor pe care le au oamenii, iar astăzi, din nefericire, suntem puşi în faţa acestei explozii a facturii la întreţinere", a mai spus preşedintele PDL.

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a declarat, sâmbătă, că preţul energiei electrice nu va creşte în perioada imediat următoare, în timp ce tarifele la gaze se vor majora doar în condiţiile în care populaţia va primi sprijin financiar din partea statului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici