Boc: După procesul cu Tăriceanu, îi voi face acestuia un denunţ calomnios

Premierul Emil Boc a declarat, joi, că îşi menţine decizia de a se prezenta la procesul deschis de fostul prim-ministru Tăriceanu în cazul Sterling, precizând că, la final, îl va acţiona şi el în judecată pe fostul şef al Guvernului pentru "denunţ calomnios" şi va solicita ca daune o sumă de bani.

23 afișări
Imaginea articolului Boc: După procesul cu Tăriceanu, îi voi face acestuia un denunţ calomnios

Boc: După procesul cu Tăriceanu, îi voi face acestuia un denunţ calomnios (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştiţi cum este cu datul ăsta în judecată? Hoţul strigă hoţii! De-abia aştept acest proces, vreau să văd cum va justifica Tăriceanu în faţa românilor schimbarea unui contract de explorare şi partajare a producţiei după nişte cote foarte precise într-un raport petrolier şi de concesiune fără licitaţie. Să vină să spună Tăriceanu de ce a făcut acest lucru şi să arate românilor că a făcut un act patriotic şi că românii au câştigat în urma unui acest gest, să spună şi cu cât a adus mai mulţi bani la bugetul de stat schimbând un contract de partajare a producţiei în redevenţă petrolieră în limite între 3 şi 13%. Să vină în faţa românilor să ne spună acest lucru dacă are curaj", a declarat Boc, la Antena 3.

El a precizat că, la finalul procesului, va formula şi el în instanţă o plângere împotriva lui Tăriceanu.

"După ce se va finaliza procesul, evident că voi face un denunţ calomnios şi îi voi solicita o sumă de bani pe care o voi da unor instituţii de protecţie socială", a spus Boc.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, că este dispus să renunţe la acţiunea în instanţă împotriva lui Emil Boc dacă actualul premier îşi retrage afirmaţiile "calomnioase şi mincinoase" privind contractul Sterling, după ce anterior a anunţat că i-a acţionat în judecată pe premier şi pe social-democratul Iulian Iancu, pentru afirmaţiile lansate în acest caz, cerând daune în valoare de 100.000 de lei fiecăruia.

Citeşte şi:

Tăriceanu renunţă la acţiunea în instanţă dacă Boc îşi retrage afirmaţiile privind Sterling

Boc abia aşteaptă să câştige procesul cu Tăriceanu

Tăriceanu i-a dat în judecată pe Emil Boc şi Iulian Iancu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici