Boc: Guvernul îşi angajează săptămâna viitoare răspunderea pentru Codul Muncii. Vezi declaraţiile premierului

Premierul Emil Boc a declarat, joi, în emisiunea "Ediţie specială" de la TVR1, că Guvernul îşi va angaja săptămâna viitoare răspunderea în Parlament pentru modificările Codului Muncii.

31 afișări
Imaginea articolului Boc: Guvernul  îşi angajează săptămâna viitoare răspunderea pentru Codul Muncii. Vezi declaraţiile premierului

Boc: Guvernul îşi angajează săptămâna viitoare răspunderea pentru Codul Muncii (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Declaraţiile premierului la TVR:

  • E incorect că partidul pe care îl conduc este asimilat cu corupţia atâta vreme cât niciodată nu am făcut zid în jurul unui demnitar. Am propus să adoptăm o regulă prin care toţi membrii PDL care sunt sunt în incidenţa unei anchete a Parchetului să fie suspendaţi din funcţii.

 

 

  • Trebuie să ne bazăm pe productivitate şi pe muncă, ca să avem o creştere economică sănătoasă pe termen lung.

  • Nu vreau să laud partenerii de coaliţie, dar am avut o experinţă extrem de plăcută cu aceştia. Dacă am fost împreună la greu, nu văd de ce nu am putea să fim împreună acum, când lucrurile încep să meargă bine. Nu am niciun fel de reţinere legat de stabilitatea coaliţiei.

 

  • Legat de ceea ce s-a întâmplat la Bihor, am avut o discuţie cu Marko Bela, care m-a informat că este o situaţie locală, dar nu are niciun fel de incidenţă în ceea ce piveşte schimbarea politicii la nivel naţional

  • Pentru mine parlamentarii din coaliţie au aceeaşi pondere. Niciodată nu am luat decizii până când nu ne-am consultat partenerii. La nivelul coaliţiei există acordul pentru asumarea răspunderii şi cred că Codul Muncii va trece şi România va avea o nouă legislaţie a muncii.

  • Sunt convins că noul Cod al Muncii va schimba ceea ce este în România la momentul de faţă şi oamenii îşi vor găsi mai uşor locuri de muncă.

 

 

 

  • Săptămâna viitoare Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Codul Muncii. Se aşteaptă încă avizul Consiliului Economic şi Social.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici