Boc îl acuză pe Ponta de dezinformare: Minciunile se văd şi aud şi la Belgrad

Premierul Emil Boc, aflat în Serbia, l-a acuzat pe liderul PSD, Victor Ponta, că dezinformează prin prezentarea unor cifre mult exagerate, de un miliard euro, privind sumele retrase pentru primării din Fondul de rezervă, susţinând că autorităţile locale au primit în acest an doar 49,6 milioane euro.

242 afișări
Imaginea articolului Boc îl acuză pe Ponta de dezinformare: Minciunile se văd şi aud şi la Belgrad

Emil Boc (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

"Îi transmit lui Ponta că minciunile se văd şi se aud chiar şi la Belgrad. Minciuna are picioare scurte şi ar fi bine să se uite la cifre înainte de a vorbi", a declarat Boc.

El a susţinut că Guvernul a alocat în acest an primăriilor doar 49,6 milioane euro din Fondul de rezervă, faţă de 483 milioane euro alocate în 2008 de Guvernul liberal "susţinut de PSD", şi a apreciat că declaraţiile preşedintelui social-democrat reprezintă o nouă dovadă a faptului că opoziţia promovează doar demagogie, populism şi afirmaţii fără acoperire în cifre.

FMI a fost de acord cu propunerea USL ca fondul de rezervă aflat la dispoziţia premierului să fie folosit în 2012 doar pentru situaţii de urgenţă, a declarat, vineri, preşedintele PSD, Victor Ponta, după întrevederea cu reprezentanţii Fondului.

"Am primit un răspuns favorabil în ceea ce priveşte interdicţia sau ideea noastră, iniţiativa noastră, de a interzice ca fondul de rezervă al primului ministru - din care anul acesta s-au cheltuit un miliard de euro pentru finanţarea unor primării aparţinând puterii - să fie folosit la anul doar pentru situaţii de urgenţă", a declarat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici