Boc: În Colegiul Director, miniştrii propuşi de PDL vor fi validaţi prin vot secret

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a anunţat joi, la sediul central al partidului, că, în cadrul Colegiului Director de vineri, miniştrii propuşi de PDL vor fi validaţi prin vot secret.

26 afișări
Imaginea articolului Boc: În Colegiul Director, miniştrii propuşi de PDL vor fi validaţi prin vot secret

Boc: În Colegiul Director, miniştrii propuşi de PDL vor fi validaţi prin vot secret (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL a declarat că în cadrul şedinţei Colegiului Director de vineri, potrivit procedurilor interne ale PDL, va avea loc un vot secret pentru fiecare dintre miniştrii PDL propuşi în Guvern.

"Vom merge la validarea prin vot secret a propunerilor de funcţii de miniştri, pentru portofoliile care vor reveni PDL", a spus Boc.

Acesta a precizat că discuţiile cu UDMR, minorităţi şi independenţii din Parlament vor continua şi zilele următoare, până la finalizarea listei Guvernului şi depunerea lui în Parlament.

Premierul desemnat a arătat că fiecare formaţiune politică, după aceste negocieri, va merge în structurile proprii pentru a-şi valida propunerile, urmând ca apoi la sfârşitul săptămânii să se depună la Parlament lista membrilor Guvernului şi programul de guvernare.

El a mai spus că depunerea listei Guvernului în Parlament va avea loc sâmbătă sau duminică, în aşa fel încât luni să existe pe masa Parlamentului toate documentele pentru stabilirea calendarului audierilor.

Colegiul Director Naţional al Partidului Democrat Liberal va avea loc vineri, la Palatul Parlamentului, la şedinţă fiind aşteptaţi pe lângă conducerea partidului şi toţi reprezentanţii formaţiunii din teritoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici