Boc, întrebat dacă demisionează de la şefia PDL: Voi vedea în zilele următoare ce voi face

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, după adoptarea moţiunii de cenzură, că va lua o decizie în zilele următoare, întrebat dacă ia în calcul să-şi dea demisia de la conducerea PDL.

394 afișări
Imaginea articolului Boc, întrebat dacă demisionează de la şefia PDL: Voi vedea în zilele următoare ce voi face

Boc, întrebat dacă demisionează de la şefia PDL: Voi vedea în zilele următoare ce voi face (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Voi lua o decizie şi voi vedea în zilele următoare ce voi face", a afirmat Boc, întrebat dacă demisionează de la conducerea PDL.

Chestionat dacă îşi asumă eşecul pentru că moţiunea de cenzură depusă de opoziţie a trecut în Parlament, liderul PDL a afirmat: "În măsura în care oportunismul şi traseismul au câştigat în politică, îmi asum acest eşec".

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că liderul PDL, Emil Boc, nu ar trebui să îşi dea demisia de la preşedinţia partidului, în urma adoptării moţiunii de cenzură.

Întrebat de jurnalişti dacă Emil Boc trebuie să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL, Vasile Blaga a răspuns: "Nu, nu are de ce".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici