Boc: Invidiez reprezentanţii majorităţii parlamentare că au timp liber ca să se certe la TV

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, că îi invidiază pe reprezentanţii majorităţii parlamentare, formată din PDL şi PSD, pentru că au timp liber să se certe în cadrul emisiunilor televizate la care sunt invitaţi, în timp ce Guvernul "nu ştie cum să-şi scoată cămaşa" din cauza problemelor.

13 afișări
Imaginea articolului Boc: Invidiez reprezentanţii majorităţii parlamentare că au timp liber ca să se certe la TV

Premierul Emil Boc (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat în cadrul unei emisiuni la Radio România Actualităţi de ce majoritatea parlamentară nu şi-a arătat eficienţa în Camera Deputaţilor şi Senat astfel încât Guvernul să nu mai fie nevoit să îşi asume răspunderea pe mai multe pachete de legi, premierul Emil Boc a afirmat că reprezentanţii acesteia mai mult se ceartă pe la TV.

"Majoritatea se ceartă pe la televizor, uneori, din nefericire, dar asta nu e treaba mea, pentru că eu am prea multe pe cap încât să mă preocup acum de ce au timp unii. Eu îi invidiez pe cei care se ceartă pe la televizor de cât mult timp liber au. Iar noi, la Guvern, nu ştim cum să ne scoatem cămaşa de pe o zi pe alta, cât de multe probleme avem şi cât de multe lucruri trebuie să rezolvăm. Dar asta-i soarta, unii cu munca, alţii cu cearta", a spus Emil Boc.

Premierul Emil Boc intenţionează să îşi asume răspunderea în Parlament, în 2 septembrie, pe legea salarizării unice, pe legea restructurării agenţiilor, legea privind cumulul pensie-salariu, precum şi pe legile educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici