Boc: Lideri PDL s-au întâlnit cu Băsescu pentru a-i explica acordul cu PRM

Liderul PDL Emil Boc a declarat, într-o conferinţă de presă, că lideri ai formaţiunii liberal-democrate s-au întâlnit, luni, cu preşedintele Traian Băsescu pentru a-i da explicaţii în legătură cu înţelegerea cu PRM, dar şeful statului nu a acceptat argumentele prezentate.

12 afișări
Imaginea articolului Boc: Lideri PDL s-au întâlnit cu Băsescu pentru a-i explica acordul cu PRM

Boc: Lideri PDL s-au întâlnit cu Băsescu pentru a-i explica acordul cu PRM (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a spus că a avut explicaţii cu preşedintele Băsescu, căruia i-au fost prezentate argumentele democrat-liberalilor privind acordul cu PRM legat de funcţia de vicepreşedinte al Senatului.

Conform liderului democrat, preşedintele nu a acceptat argumentele prezentate. Boc a adăugat, însă, că speră că preşedintele a înţeles că a fost un demers de bună credinţă, fără conotaţie politică. De altfel, el a subliniat că nu există nicio înţelegere între PDL şi PRM, iar demersul PDL a fost o decizie pentru deblocarea activităţii Senatului.

"Nu avem nicio colaborare cu PRM, la niciun proiect", a spus Boc.

El a precizat că întrevederea a avut loc la solicitarea PDL, că discuţiile au avut loc luni, între liderii din conducerea centrală a PDL şi preşedinte. Boc nu a spus cine a mai fost prezent în afară de el la această întâlnire şi nici unde a avut loc întâlnirea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici