Boc: Nici Geoană, nici Antonescu nu au capacitatea să promoveze o Românie de bun simţ

Preşedintele PDL, Emil Boc, a afirmat, sâmbătă, la Ploieşti, că nici candidatul PSD, Mircea Geoană, nici cel al PNL, Crin Antonescu, nu au capacitatea de a duce România spre bun simţ, Boc atribuindu-i lui Băsescu meritul pentru intrarea României în UE şi pentru cota unică de impozitare.

20 afișări
Imaginea articolului Boc: Nici Geoană, nici Antonescu nu au capacitatea să promoveze o Românie de bun simţ

Boc: Nici Geoană, nici Antonescu nu au capacitatea să promoveze o Românie de bun simţ (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Am văzut că unii candidaţi şi-au făcut din sloganul «România de bun simţ» o temă de campanie. Vreau să ştiţi că nici Mircea Geoană, nici Crin Antonescu nu au capacitatea să promoveze o Românie de bun simţ. Spuneţi-mi o măsură, o lege, o acţiune care se leagă de numele lui Crin Antonescu sau Mircea Geoană. Nu veţi găsi. Îi veţi găsi însă de aceeaşi parte a baricadei când a fost vorba de suspendarea preşedintelui şi de blocarea votului uinominal. Au fost de aceeaşi parte a baricadei. I-aţi văzut şi acum în Parlament de aceeaşi parte a baricadei când s-au opus eliminării pensiilor parlamentarilor. Oamenii aceştia nu au cum să ducă România spre bun simţ", a spus Boc, sâmbătă, la un miting electoral la Ploieşti.

Boc a afirmat, referindu-se la Traian Băsescu, că acesta, "fără să facă un compromis cu cineva, ceea ce a durut pe foarte mulţi că n-au reuşit să-l prindă în gaşca lor, a reuşit cu greutăţi mari să ducă România în Uniunea Europeană, să avem cota unică de impozitare de 16 %, să avem o condamnare a comunismului, să avem vot uninominal (...) şi să susţină măsurile de bun simţ pe care românii şi România le aşteaptă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici