Boc: Nu am primit niciun fel de răspuns de la PNL, în urma negocierilor

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, la sediul partidului, că democrat-liberalii nu au primit niciun fel de răspuns din partea PNL, faţă de solicitările expuse în cadrul negocierilor dintre cele două formaţiuni, astfel că în cadrul BPN se va analiza situaţia actuală şi se va lua o decizie.

12 afișări
Imaginea articolului Boc: Nu am primit niciun fel de răspuns de la PNL, în urma negocierilor

Boc: Nu am primit niciun fel de răspuns de la PNL, în urma negocierilor (Imagine: Mediafax Foto)

Emil Boc a arătat că, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional, liderii PDL vor face o analiză a tuturor negocierilor care au vut loc până în acest moment, şi, în funcţie de această analiză, probabil că se va lua şi o decizie.

Referitor la stadiul negocierilor cu PNL, Boc a spus că "democrat-liberalii nu au primit, faţă de solicitările lor, nici un semn, ci doar mesaje publice".

"Nu am primit niciun fel de răspuns, în urma negocierilor şi a alternativelor pe care le-am expus", a precizat liderul PDL.

El a menţionat că democrat-liberalii nu vor mai avea întâlniri cu alte formaţiuni, în afara de cea programată la ora 10.00, cu UDMR, înainte de şedinţa BPN.

Întrebat dacă în cursul zilei de luni va mai avea loc o întâlnire a liderilor politici la Cotroceni, Emil Boc a arătat că, dacă se va întâmpla acest lucru, urmează ca şeful statului să anunţe data şi ora, menţionând că, la negocierile de vineri, se stabilise că ar urma să mai fie o întâlnire.

Citeşte şi:

Boc: Nu am putut cădea de acord în privinţa funcţiei de prim-ministru

Tăriceanu: Pentru o primă discuţie lucrurile nu au mers foarte lin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici